wtorek, 23 sierpnia 2011

czekoladki i owoce

Materiały: modelina (utwardzona termicznie i polakierowana), posrebrzane bigle, kółeczka, zaciski, linka jubilerska, druciki, perełki jablonex, klej kropelka.
Smacznego. ;)

4 komentarze:

  1. Jestem pod wrażeniem - staranności, pomysłowości i ślicznego wyglądu Twoich prac!

    OdpowiedzUsuń
  2. a po zrobieniu ,ulepieniu takiego cudeńka jak to wypalasz? jak to obrabiasz termicznie że się nie stopi ani nie zniszczy?
    jakiej modeliny używasz, jakiej marki i firma?

    OdpowiedzUsuń
  3. Ja akurat modelinę gotuję, ok 12-14 minut w temp. 90 stopni.
    Szczerze mówiąc, nie wiem dokładnie jaka to firma. Kupuję ją na sztuki w sklepie dla plastyków. Jest zapakowana po prostu w folijki, nie ma żadnej etykietki.

    OdpowiedzUsuń